Member2

03 May 2011

F.A.F.A

Alhamdulillah...ucapan syukur SEBAB ak leh update blog niey...
dah lama terbiaq so
dah byk sawang....
sampai adik kat umah pon tye, "akak ni, bile nak update?''
huh!
arini 3hb April 2011...esok 4hb April 2011

maksudnya....

ESOK LAST PAPER FOR THIS SEM!!! (Nurul Ain Shohor likes this)

tp

ESOK LAST DAY AKU BERSAMA MEREKA!!! (Nurul Ain Shohor dislikes this!)

erm,....camtu lah gayanya... setiap pertemuan ada perpisahan....

walaupun kami bukan tak jumpe balik sem depan (september nanti)...tp waktu tu dah tak same.... SEBAB kitorang bukan lagi roomate...bukan lagi housemate....

erm, TAPI aku yakin...persahabatan yang terbina bukanlah bersyarat...maksudnya kami kena jadi roomate dulu baru boleh bersahabat OR kami kena jadi housemate dulu baru boleh bersahabat!

KENYATAANNYA.... TIDAK SAMA SEKALI!!!
haha....emosi plak aku pagi2 niey...

insyaAllah....aku mohon pada YANG MAHA ESA supaya pelihara ikatan yang murni ini sampai akhir hayat.... aku sayang sgt pada mereka... 

sem depan bakal mencorakkan life kami semua dengan corak yang berbeza. dah tak sama mcm sem ni n tahun 2 ni...

dengan aku yg kena duduk asrama disebabkan tanggungjawab yang aku pikul...

dengan ainatul dah duduk kat umah laen disebabkan tanggungjwab gak...

dengan kak farah yang stay kat sini....

dengan fatimah yang sedang menanti status asrama....

macam aku ckp kat atas, hopefully kami bersabat bukan atas apa2 kepentingan....so that, x kira la kami bukan roomate or housemate lagi, KAMI MASIH BOLEH BERSAHABAT!hik3...apa la yang merasuk aku emosi pg2 niey...kui3

byak yang aku lalui bersama mereka sepanjang tahun2 niey...byk yang aku belajar.... n bayk sgt kenangan bersama mereka....nak je aku kekalkan detik ni...tp masa tetap berjalan meninggalkan detik2 ini sesaat demi sesaat... 

aku bukan siapa2, tp akulah insan yang menyayangi mereka...mereka sahabt aku dunia akhirat... 

still lagi x capai point nak tulis ap...saat aku tulis entry niey, sikit2 terhenti sebab kenangkan kenangan kami bersama...kenangan suka dan duka...nak je aku coretkan di sini...

huhu...buat kamu2 semua...

nanti cuti jaga diri ea....kat mana kita berada, berdoalah untuk kebahagiaan kita bersama ya...denga family nanti, jadilah anak yang baik ye...sama2 kita berbakti pada kedua ibu bapa kita...insyaAllah anak solehah! nanti dah sampai umah, bgtahu ea...ain balik lambat sikit.....(nada kejelasan di sini ye...hihi) anyway, kirim salam pada family....

dikesemptan niey, nak ucap terima kasih sangat pada shbt2 syg sebab sudi jadi sahabat ain yang sangat baek, yup! kita masing2 byk kelemahan n kekurangan, bohonglah kalau kata x pernah berselisih faham, tapi alhamdulillah KETERBUKAAN dan LAPANG DADA itu mengatasi segalanya,...alhamdulillah, kita terima SEADANYA setiap antara kita,.... kamu sahabat dan juga2 kakak ain.... 

n minta maaf jugak atas sume kesilapan n kesalahn yang ain dah buat...x kira sengaja atau x tersengaja.... mintak maaf ea...maafkan tau!hihi....

buat kak farah n fatimah, balik esok hati2 ea....i will miss u.........

buat ainatul, awak hati2 ea seminggu tu,,,jaga diri....saya berseminggu di sini, kita buat apa yang patut k! thanks sebab sabar ngan saya....awak kan kakak saya....hihi....


        
      
********

dan ini kesah antara aku dan mereka....dalam kenangan

* KEMBALI ii

*Dan esok...EXAM!!!

*happy holiday II

*happy holiday (last)

 

6 comments:

  1. waaaa...
    all da best aen!!
    ema dah abes dah..
    hehe..:)

    ReplyDelete
  2. @Comeycun

    terima kasih, syaza....
    syaza pon, good luck jg ye....

    ReplyDelete