Member2

11 January 2013

kesah thesis

Dr Yus: "waktu cuti ni......jgn nak baca novel....fb je... repair u all pye literature review tu.., nnt tak susah kemudian hari"

waktu aku tengah serabut buat literature review, aku teringat la kata2 Dr. Y... ohhh hye2.... senyum sendiri je la aku tu....

seriusly, waktu buat thesis, saat yang paling serabut, paling kritikal, paling penat.... hahahahaha



asyik negative je kan yang aku bagi kalau nak buat thesis ni.....

ok lah...yang positive nye..... 

yang positive nyee....

yang positive nye.....

yang positive nyee.....

DAPAT SIAP THESIS! heeee .... ^^



Thanks sangat kat my supervisor,. Dr. Nizam... check draft thesis aku sampai 2 hari...(hamik kau!)... baru la siap thesis aku...

Dan waktu siap dan submit thesis itu..., alhamdulillah...rasa sangat2 syukur.... rasa happy sangat... rasa heaven sangat........ 








Alhamdulillah... :)






4 comments:

  1. alhamdulillah....nk jugak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... all the best to imah.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. insyaAllah.... tgok apa yg Allah nak bagi... :)

      Delete