Member2

06 August 2011

GOOGLE TRANSLATE yang macam2 hal...

Bila dah jalan2 kat facebook, macam2 la kan yang jumpak... Bila dah bukak dashboard blogger, 
macam2 update yang dapat tahu....

s0, td aku pon terjumpak yang ini... saja nak share...

Kecoh kat page ONLY IN MALAYSIA ....aku x like, tp just jalan2 kat situ....



erm, kalau ada yang terbaca entry niey, cer try jugak.... just nak cakap yang GOOGLE MMG SUPERB MACAM2 HAL! hEhe~~~

Because i'm very curious, so I make it try.

Then, I translated it to Malay. You want to see what will happen?

HoHo..... can you tell me? 

erm....niey bukan aku yang translate tau...niey Google yang translate ye... adoyy...

Memang macam2 hal...

4 comments:

  1. hahaha. macam tuh pun boleh...

    ReplyDelete
  2. @Popoi

    betol3...macam2 hal...boleh plak yg negara2 tu tukar jadik malaysia...huhu

    ReplyDelete
  3. @syafeeqa

    hehe...ntahny kan..camtu pon boleh...hmmm

    ReplyDelete